Nyheder

Kamilla Seidler

Collab – Fromberg X Restaurant Lola + Kamilla Seidler

Denne uges aftensmad er blevet til i samarbejde med Michelin anbefalede Restaurant Lola og Kamilla Seidler. Kamilla Seidler Kamilla som ejer og driver Restaurant Lola ...
Læs mere →
Martin VCF

Kokkeskole: Kina Rundt I Køkkenet

Tag med på en madrejse Kina rundt, hvor du lærer at lave dumplings, fried rice, mapo tofu og sesamboller fra bunden. Du bliver flydende i ...
Læs mere →
X

📣✋⏰ ATTENTION 📢💯🛑

🏄‍♀️🍛🇹🇭COLLAB ALERT🫶🤸‍♀️🔝 💫💥🧨 DAK X FROMBERG 💣☄️🚀 Denne uges aftensmad er blevet til i samarbejde med vores gode ven Dak Wichangoen. 🎉 Dak som næppe behøver ...
Læs mere →
IMG_4132

Nytårsmenu og julefrokost catering 

Lad os stå for nytårsmenu og julefrokost takeaway, Fokus er på økologi og det gode håndværk, skræddersyet til at forene luksus med det nemme, det ...
Læs mere →
Okse på dagsordenen

Okse på dagsordenen

Collab Okse på dagsordenen har budt på debat, mad og fokus på oksen på vej ind i fremtiden sammen med den grønne omstilling. Det har ...
Læs mere →
67DC68DD-12EE-4083-9C53-4F1D67375DF0

1 år 🎉 endelig tilbage til Bali

Missionen med Fromberg er at forandre fastfood og take away. En drøm blev til virkelighed, da vi sendte ugens ret som take away over disken ...
Læs mere →
Ugens ret Klassiker økologisk Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Ugens ret er en klassiker ikke bare generelt, men i høj grad også her i biksen. Den storsælger altid med særdeles god feedback. Nu er ...
Læs mere →

Påskefrokosten står for døren

Destinationen for ugens ret er det sydlige Frankrig, nærmere bestemt Provence og Kylling take away lige klar til påskefrokosten. Drømmer du om, efter en lang ...
Læs mere →
D0446C2C-E128-4EE7-872D-A2AA381EB03D

Får du nok kål?

I denne uge sætter vi fokus på kål, der er sprængfyldt med mange af de vigtige vitaminer og mineraler, som vi alle har brug for ...
Læs mere →

Ring til os: