Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Julefrokost takeaway København

Har du styr på årets julefrokost?

Vi elsker julen. Den smager af traditioner og en lille smule fornyelse hos os. Vi har gjort os umage med at udvælge de bedste råvarer, med fokus på økologi, og lave maden, så du kan koncentrere dig om værtskabet og rammerne omkring julefrokosten.

Det er helt fantastisk at vi skal samles om bordets glæder og nyde samværet med dem vi holder af, familien, vennerne eller måske er det kollegaerne til den årlige firmajulefrokost. Maden er helt klar til servering og kan sættes på bordet som den er eller flyttes til skåle og fade. Julefrokostmenuen tager udgangspunkt i den klassiske opbygning og velsmag, tilført et lidt friskere og grønnere snit. Vi lover at der ikke kommer til at mangle noget.

Vi laver koldt julefrokostbord, baseret på sæsonens økologiske grønne sager fra Svanholm Gods, som takeaway og lige klar til servering. Glæd dig til 6 klassiske juleretter med et twist, inkl. brød og dessert til 225 kr. pp. ved mindst 4 personer.

Menuen består af

  • Karrysild med løg, syltede græskar og fennikel

  • Æg, rejer, mayo og dild

  • Hønsesalat rørt med dijonsennep, rosmarin, timian og sæsonens svampe. Hertil sennepssalat og syltede rødløg

  • “Leverpostej” Kyllingelevermousse med sherry og urter. Hertil syltede beder

  • Frikadeller af gris med syltet agurk, bagt græskar og fyldig salat af rødkål, savoykål og sortkål, pære og fersken-vinaigrette

  • Risalamande, klassisk med vanilje, mandler og kirsebærsauce

  • Rugbrød og pisket luftigt smør

  • Menuen kan laves vegetarisk efter aftale
 

Afhent Julefrokost take away i København

Vores julefrokost take away kan afhentes alle fredage og lørdage fra 17.11.23 og frem til jul, kræver dog forudbestilling (senest) to dage i forvejen. Vi laver kun et begrænset antal kuverter pr dag, så skynd dig at bestille.

Bestil Julefrokost take away i København

Er du klar til at skabe en uforglemmelig julefrokost med take away fra Fromberg? Kontakt os i dag på +45 9390 2022 eller send en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK for at diskutere dine behov og ønsker. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre en perfekt julefrokost, med take away i København. Gør din begivenhed til en succes med vores ekspertise og dedikation. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mindeværdig julefrokostoplevelse, der vil imponere dine gæster og efterlade dem med et smil på læben.

Ring til os: