Om os

Vores mission og vision

Vores mission er at gøre liv bedre gennem naturlig hurtig mad. Og omdanne passion, kvalitet og håndværk til sund og lækker takeaway aftensmad.

Fromberg er dit nye, lokale takeaway og spisested på Vesterbrogade 79, med fokus på sund og lækker aftensmad. Økologi, gode råvarer, rigelige portioner og fuld fart på smagene er i højsædet. Fokus er på aftensmad, der skifter destination hver uge. Sydamerika og Asien er favoritterne og er oftest omdrejningspunktet, men også klassiske retter fra Europa og alle andre steder for den sags skyld, sniger sig ind.

Målet er at udfordre opfattelsen af det hurtige måltid med en innovativ tilgang til takeaway aftensmad uden tilsætningsstoffer og forarbejdede fødevarer, kun naturlige råvarer håndteret med passion og med fuld fart på smagene. Aftensmaden skifter ugentligt og er med inspiration fra hele verden. Vi er ikke begrænset af et dogme eller en bestemt måde at gøre tingene på, men derimod drevet af ønsket om at gøre op med det nuværende takeaway udbud og skabe bedre oplevelser med aftensmad.

Vi håber at inspirere ved at gøre måltidet bedre, sjovere, sundere, fylde dig med mere energi, mere velsmagende og mere vedkommende. Vi hylder de gode råvarer, de sunde alternativer og de lokale producenter. Måltidet skal være et samlingspunkt, en oplevelse og et sammensurium af smage, baseret på næringskilder, skiftende sæsoner, bæredygtighed, samt mødet mellem kulinarisk inspiration og traditioner og frem for alt skal det smage godt og efterlade dig energifyldt, også til den næste krævende arbejdsdag.

Vores fokus er på lokale danske økologiske producenter. Vi samarbejder med de økologiske producenter Svanholm Gods og Spis Min Gris, hvorfra vi får leveret henholdsvis grønt og kød.



Hvem er vi

Martin Fromberg er uddannet kok fra den danske kokkeskole, så det er med et solidt fundament i det klassiske håndværk og dyder, at gryderne bliver svunget og din aftensmad bliver tryllet frem. Udover det klassiske er passionen mad med fart på smagene. Martin har valgt at tiden er rigtig til at tænde op i sin egen ovn, efter godt og vel halvandet årti i nogle af de bedste køkkener i København. Udover København har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône. Senest stod det på køkkenchef stillinger hos henholdsvis Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården(herunder Michelin anbefalede PMY’s streetfood fra Syd -og Mellemamerika), og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller. Mission Chinese Food ændrede sammen med David Chang og Momofuko, asiatisk mad i vesten for altid. Sammen var de bannerfører for en ny moderne og mere autentisk tilgang til asiatisk mad, og gjorde op med den udvandede version der ellers var standarden i vesten. Asiatisk mad i vesten 2.0 kan vi kalde det, og noget vi stadig nyder godt af den i dag, og noget Fromberg forsøger at bære faklen videre med.  



Ring til os: