I denne uge sætter vi fokus på kål, der er sprængfyldt med mange af de vigtige vitaminer og mineraler, som vi alle har brug for – både for at undgå sygdom, men også for at komme godt igennem vinterens mørke og kolde måneder. Og uden at sige for meget, så kan vi vist alle bruge lidt fornyet energi i øjeblikket.
Det er ingen hemmelighed, at kål er proppet med antioxidanter og kostfibre, men vidste du, at du kan nedsætte risikoen for kræft og type 2-diabetes samtidig med at du stabilisere blodtrykket betragteligt, hvis du spiser rigelige mængder af kål, så ofte som overhovedet muligt?
Udover at smage fantastisk (både kogt, stegt og rå), så består kål faktisk også af kostfibre, calcium/kalk og store mængder af hhv. C, K, B6 og D vitamin og vi kan næsten ikke få armene ned i ren begejstring 👏
Du er, hvad du spiser, siger man og i denne uge(og alle andre uger:)), kan du gå amok i kål, når vi serverer ugens ret, som består af Copacabana kylling, fyldt med brasilianske lækkerier og ris, quinoa, bønner, kokosmælk, ingefær, gurkemeje, beder og meget andet og selvfølgelig masser af kål 🥳
se mere her https://frombergfood.dk/#Menu
Ugens ret tilbydes altid i en vegetarisk version denne uge med kikærte/bønne-boller.
http://www.svanholmgods.dk leverer det økologiske, biodynamiske og bæredygtige grønt.