Collab – Fromberg X Restaurant Lola + Kamilla Seidler

Denne uges aftensmad er blevet til i samarbejde med Michelin anbefalede Restaurant Lola og Kamilla Seidler.

Kamilla Seidler

Kamilla som ejer og driver Restaurant Lola er uddannet kok under Bo Bech på Paustian. Kamilla har tidligere vundet Worlds 50 Best Restauarnts prisen for bedste kvindelige kok i latinamerika. Hun stod i spidsen for Claus Meyers sociale projekt i Bolivia og gourmet restauranten Gusto. Det sociale projekt i Bolivia udsprang i forlængelse af Det Nordiske madmanifest og grundtanken om at bruge og fremelske det nære og lokale. I Bolivia blev tanken ført videre til også at omfatte et mål om at være inkluderende. Flere skulle have glæde af de gode råvarer og maden. Worlds 50 Best Restaurant guiden rangerer Gustu som den bedste restaurant i Bolivia og en af de bedste i Latinamerika.

Fromberg X Restaurant Lola

Restaurant Lola søger at gøre op med branche normerne om arbejdsvilkår, ligestilling, bæredygtighed og er generelt bannerførere for god stil:), de har modtaget økologisk spisemærke i sølv.

Nøjagtig ligesom Fromberg har Restaurant Lola fokus rettet mod Latinamerika og Asien – et verdenkøkken. Sammenfaldene stopper ikke der, begge parter benytter samme økologiske leverandør af kød, Spis Min Gris, som også går forrest som  en madvirksomhed for fremtiden.

Så det er med stolthed og stor spænding at vi blænder op for denne uges aftensmad frembragt i samarbejde med restaurant Lola og Kamilla Seidler.

Aftensmad

Peruviansk – Ají de Gallina

Aftensmaden i denne uge byder på kylling marineret og simret med ají amarillo gul chili, hvidløg, gurkemeje og spidskommen. Med cremet sauce, ris, quinoa, røde og blå kartofler og andre peruvianske lækkerier. Toppet med valnødder og mandler. Alt sammen i skøn forening med en masse af sæsonens økologiske, biodynamiske og bæredygtige grønne sager fra Svanholm Gods.

Fås vegetarisk med bla. sweetpotato og quinoa.

Udover at have samarbejdet om denne uges aftensmad, er vi også gået sammen om at tilbyde en  Kina kokkeskole hvor Martin Fromberg underviser. Se mere og book din plads her.

Ring til os: