Nyheder
Okse på dagsordenen
13. september 2023
Collab Okse på dagsordenen har budt på debat, mad og fokus på oksen på vej ind i fremtiden sammen med den grønne omstilling. Det har ...
Læs mere →
1 år 🎉 endelig tilbage til Bali
25. maj 2023
Missionen med Fromberg er at forandre fastfood og take away. En drøm blev til virkelighed, da vi sendte ugens ret som take away over disken ...
Læs mere →
Boeuf Bourguignon
30. april 2023
Ugens ret er en klassiker ikke bare generelt, men i høj grad også her i biksen. Den storsælger altid med særdeles god feedback. Nu er ...
Læs mere →
Påskefrokosten står for døren
31. marts 2023
Destinationen for ugens ret er det sydlige Frankrig, nærmere bestemt Provence og Kylling take away lige klar til påskefrokosten. Drømmer du om, efter en lang ...
Læs mere →
Får du nok kål?
26. januar 2023
I denne uge sætter vi fokus på kål, der er sprængfyldt med mange af de vigtige vitaminer og mineraler, som vi alle har brug for ...
Læs mere →
Ugens ret – Fyldt med kollagen
7. januar 2023
Ugens ret Hent din take away på Vesterbrogade 79 i form af ugens ret, den er sprængfyldt med kollagen 🍖 Eliksir til evig ungdom, vil ...
Læs mere →
4 retters nytårsmenu catering
8. december 2022
4 retters nytårsmenu 465,- Lad os stå for nytårsmenuen, så kan du nyde tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Bestil og hent ...
Læs mere →
Julefrokost takeaway
28. november 2022
Har du styr på årets julefrokost? Vi laver koldt julefrokostbord, som takeaway og helt klar til servering. Glæd dig til 6 klassiske julefrokostretter med et ...
Læs mere →
En hyldest til råvaren!
4. juli 2022
Vi knuselsker sæsonaktuelle råvarer og vi bestræber os altid på at finde de bedste og de mest lokale, så vores retter bærer tydeligt præg af ...
Læs mere →