Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Mad til fest København

Lad os stå for maden til din fest

Menuen er med fokus på økologi og den gode smag. Vi prioriterer lokale sæsonbetonede råvarer. Vi har to forskellige menuer – Sommer og Vinter. Sommer menuen er herunder.

Maden kommer delevenligt anrettet på fade og i skåle. De varme serveringer kommer i ildfaste fade i varmekasser. Brandvarmt i timer efter levering og lige klar til bordet.

den store Fest menu
Catering
5 serveringer

Pris pr. person 365,-

Forreter

Økologisk tatar af gule og røde saltbagte beder, fennikel med miso vinaigrette, urter og græskarkerner. Vegansk ret.

Eller

Ceviche med hvidfisk og Leche de tigre lime og chilimarinade med den frugtige gule Ají Amarillio chili. Sprød majs og økologisk grønt fra Svanholm Gods. Tillæg + 25,- pr person.

Hjemmebagt øko surdejsbrød

Hovedretter

Bagt økologisk blomkål, sprødstegte grønne kålblade og rødvinssauce lavet med grøntsags og svampe fond. Knasende solsikkekerner, og godt med krydderier og urter. Vegetarisk.

Den perfekte kylling. Udbenet, stegt og langtidstilberedt, marineret med rødvin, salvie, timian, rosmarin, hvidløg og citron. Serveres med Bordelaise rødvinsssauce.

Eller

Rosastegt økologisk Bavette okse steak fra Spis Min Gris. Marineret med timian, hvidløg og rosmarin. Grillet på co2 neutrale kokoskul. Serveres med Bordelaise rødvinssauce. Tillæg + 35,- pr. person.

Tilbehør

Økologisk grønt og fyldig og frisk salat – alt efter sæsonen med dampet gulerod, forskellige bitre salater, spidskål, spinat og crudite’er af grøntsager. Med mango vinaigrette.

Små Risolles nye kartofler i selskab med smør, havsalt, citron timian og hvidløg.

Dessert

Hvid cholademousse med sæsonens bær, vanilje og mørk chokolade crumble.

Vegetarmenu

Menuen fås naturligvis også vegetarisk. Vælg Tatar af beder og Bagt blomkål.

Øvrigt

Der kan vælges 1 forret og 1 hovedret til hele selskabet, foruden vegetarer.

Bestilles til min. 10 personer.

Levering kan aftales mod tillæg alt efter mængde og distance.

Maden leveres i varmekasser, hvor den kan holde sig varm og lækker i timevis. Maden er lige klar til servering, du skal ikke foretage dig noget.

Bestil catering i København

Er du klar til at skabe en uforglemmelig madoplevelse for dine gæster med catering i København fra Fromberg? Kontakt os i dag på +45 9390 2022 eller send en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK for at drøfte dine behov og ønsker. Vores engagerede team står klar til at hjælpe dig med at planlægge og udføre en perfekt cateringoplevelse i København. Gør din begivenhed til en succes med vores ekspertise og dedikation. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mindeværdig madoplevelse, der vil imponere dine gæster og efterlade dem med et smil på læben.

Ring til os: