Ugens ret er en klassiker ikke bare generelt, men i høj grad også her i biksen. Den storsælger altid med særdeles god feedback. Nu er den tilbage, bedre end nogensinde. Grib chancen mens du kan 🙂
Spis Min Gris økologisk kød
Det økologiske og biodynamiske oksekød er fra Anders Laustsen ved Mariager Fjord. Leveret af https://spismingris.dk. Det bedste okse der kan opdrives. Dyrene har haft et langt og godt liv i mælkeproduktionen med deraf følgende lavere klimaaftryk. Dyrere bidrager til naturplejen og den naturlige biodiversitet, og klimabevidstheden er i top hus de landmænd Spis Min Gris nøje udvælger. Oksen er gårdslagtet så dyrevelfærden er i fokus til det sidste, det er ikke bare det bedste for dyret, men også noget der kan smages, da den sidste transport stress som konventionelt benyttes forplanter sig i kødet. Kødet er opskåret CO2 neutralt på Spis Min Gris eget opskæreri på Sydfyn.
Du kan altså med aldeles god samvittighed gøre dig klar til ugens ret
Ugens destination
Destinationen er Frankrig og ugens ret er Boeuf Bourguignon Rødvinsbraiseret økologisk okse leveret af Spis Min Gris. Med rødvinssauce, portobello svampe, smørknuste kartofler, hvidløg, timian, rosmarin, persille og mange andre franske lækkerier. Bitre salater, syltet løg, rødder, beder, kål og andet lækkert øko og bio grønt fra Svanholm Gods – et landbrug, et kollektiv og en drøm om en grønnere fremtid.
Ugens ret fås som altid også vegetarisk.
Kommende destinationer
Vi flytter kompasset hver uge og rejser til en ny destination. I næste uge peger pilen på Caribien, nærmere bestemt Cuba og Havana. Glæd dig til Mojo kylling med bla bønner, ris, avocado-ananas-lime-salsa verde og en masse andre Caribiske lækkerier. Ugens ret kommer som altid fyldt med alverdens lækre bio og øko herligheder fra Svanholm Gods.
Ugen efter er menuplanen endnu ikke fastlagt. Vi hører meget gerne fra dig. Hvor synes du det kunne være spændende at indstille kompasset efter?