Påskefrokosten står for døren

Destinationen for ugens ret er det sydlige Frankrig, nærmere bestemt Provence og Kylling take away lige klar til påskefrokosten. Drømmer du om, efter en lang dag i de azur blå bølger ved rivieraen, at trække dig lidt tilbage til de bakkede landskaber lidt væk fra folkemylderet. Der hvor duften af lavendel og vilde urter er gennemtrængende. Der hvor aftensmad i form af kylling, ratatouille og Puy linser blot venter på at du sætter dig til bords. ⛱️ vi har dig. Også hvis du ikke drømmer så meget og bare gerne vil have lækker takeaway eller påskefrokosten klaret.

Ugens ret

Ugens ret er Provence Kylling – Ratatouille med sauce på hønsefond, tomat og hvidvin, Puy linser og et væld af urter, bla. ramsløg, timian, salvie, rosmarin, vilde blomster, oregano og merian. Med kartofler, flækærter, ris, pistou dressing og mange andre middelhavs herligheder og alverdens lækre grønne sager bla. beder, rødder og kål leveret øko, bio og bæredygtigt fra Svanholm Gods. (se mere om de fantastiske grøntsager her; http://www.svanholmgods.dk🖼️)

Ugens ret kommer som udgangspunkt helt klar til at blive spist, men den kan også sagtens opdeles i foliebakker. Så den er lige klar til at blive varmet i ovnen hjemme hos dig 🪂 det er selvfølgelig i helt samme rigelige mængder, som normalt.

Se altid den aktuelle menu her: https://frombergfood.dk

Ferielukket

Vi holder lukket i påsken 6.4 – 10.4, så du skal hente inden da. Der er Provence kylling på menuen helt til påske. Bestil gerne i forvejen på ☎️ 93902022 eller info@frombergfood.dk

De kommende uger

Vi vender frygteligt stærkt tilbage efter påskeferien med Buenos Aires Chimichurri kylling, med bla. bønner, ris, quinoa og som sædvanligt fyldt til randen med det lækreste økologiske grønt fra Svanholm Gods.

English

// The dish of the week is Provence Chicken. With ratatouille, sauce, Puy lentils and a host of other goodie’s 🏄‍♀️

Ses vi på Vesterbrogade 79? 🤸‍♂️

Ring til os: