Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Bryllupsmenu København

Oplev kulinarisk magi til dit bryllup med Fromberg

Vi skaber magiske og kulinariske øjeblikke, der løfter dit bryllup til nye højder. Lad os tage ansvaret for madforberedelserne, så du kan nyde din store dag uden bekymringer. Vores brug af kvalitetsråvarer sikre ekstraordinære madoplevelser, der samtidigt ser overdådige ud. Vores skræddersyede løsninger er designet til at opfylde dine unikke behov og ønsker, og vi lover en gastronomisk oplevelse, der vil give dig og dine gæster et væld af smagsoplevelser og smagsnuancer.

Gastronomiske madoplevelser der imponerer

Oplev vores udsøgte bryllupsmenu, der overgår enhver forventning. Gør dit bryllup til en uforglemmelig dag med vores madoplevelser i særklasse, der kan tilpasses præcis efter dine ønsker. Vi bruger kun friske, økologiske råvarer for at sikre, at din bryllupsmenu når nye højder af kvalitet. Vores ekstraordinære bryllupsmenu er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, fordi vi ved, at hver bid skal være en kulinarisk fornøjelse.

den store Fest menu
Catering
5 serveringer

Pris pr. person 365,-

Forreter

Økologisk tatar af gule og røde saltbagte beder, fennikel med miso vinaigrette, urter og græskarkerner. Vegansk ret.

Eller

Ceviche med hvidfisk og Leche de tigre lime og chilimarinade med den frugtige gule Ají Amarillio chili. Sprød majs og økologisk grønt fra Svanholm Gods. Tillæg + 25,- pr person.

Hjemmebagt øko surdejsbrød

Hovedretter

Bagt økologisk blomkål, sprødstegte grønne kålblade og rødvinssauce lavet med grøntsags og svampe fond. Knasende solsikkekerner, og godt med krydderier og urter. Vegetarisk.

Den perfekte kylling. Udbenet, stegt og langtidstilberedt, marineret med rødvin, salvie, timian, rosmarin, hvidløg og citron. Serveres med Bordelaise rødvinsssauce.

Eller

Rosastegt økologisk Bavette okse steak fra Spis Min Gris. Marineret med timian, hvidløg og rosmarin. Grillet på co2 neutrale kokoskul. Serveres med Bordelaise rødvinssauce. Tillæg + 35,- pr. person.

Tilbehør

Økologisk grønt og fyldig og frisk salat – alt efter sæsonen med dampet gulerod, forskellige bitre salater, spidskål, spinat og crudite’er af grøntsager. Med mango vinaigrette.

Små Risolles nye kartofler i selskab med smør, havsalt, citron timian og hvidløg.

Dessert

Hvid cholademousse med sæsonens bær, vanilje og mørk chokolade crumble.

Vegetarmenu

Menuen fås naturligvis også vegetarisk. Vælg Tatar af beder og Bagt blomkål.

Øvrigt

Der kan vælges 1 forret og 1 hovedret til hele selskabet, foruden vegetarer.

Bestilles til min. 10 personer.

Levering kan aftales mod tillæg alt efter mængde og distance.

Maden leveres i varmekasser, hvor den kan holde sig varm og lækker i timevis. Maden er lige klar til servering, du skal ikke foretage dig noget.

Få leveret bryllupsmenuen direkte til døren

Fromberg tilbyder at levere bryllupsmenuen lige til døren. Vi forstår vigtigheden af rettidig levering af frisk og lækker mad, så du kan fokusere på at skabe uforglemmelige øjeblikke. Vores levering matcher din tidsplan og sikrer en problemfri oplevelse.

Afhent bryllupsmenuen hos Fromberg

Hos Fromberg har du ligeledes mulighed for at afhente din bryllupsmenu direkte fra vores restaurant i hjertet af København. Her står vi klar til at give dig en god oplevelse samt svare på eventuelle spørgsmål, der nu måtte være.

Hvorfor vælge Fromberg til dit bryllup?

Vi er dedikerede til at gøre dit bryllup ekstra specielt. Med 4,8 stjerner ud af 5 fra vores kunder kan du stole på os til at tage ansvaret for maden, så du kan nyde hvert uforglemmeligt øjeblik fuldt ud uden bekymringer. Vi dedikerer os til at gøre dit bryllup til en succes med vores ekspertise og engagement. Sammen ser vi frem til at skabe en mindeværdig oplevelse, der vil imponere dine gæster.

Du er velkommen til at kontakte os i dag på telefon +45 93 90 20 22 eller ved at sende en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK, hvorved vi kan drøfte dine ønsker og behov. Vi ser frem til at samarbejde med dig og sikre, at din bryllupsmenu bliver et kulinarisk højdepunkt, der passer perfekt til din store dag.

Ring til os: