1 år 🎉 endelig tilbage til Bali

Missionen med Fromberg er at forandre fastfood og take away. En drøm blev til virkelighed, da vi sendte ugens ret som take away over disken på Vesterbrogade 79. I disse dage fejrer vi, at det er lige præcis ét år siden, at vi for første gang slog dørene op til Fromberg. Siden da har vi været kloden rundt med en ny destination hver uge 🎉 Vi har med spænding ventet på at vende tilbage til Bali – og nu er tiden endelig kommet. Det var nemlig her, at rejsen startede for et år siden. Og vi har glædet os til at tage jer med på endnu en kulinarisk rejse til Bali🏄‍♀️ 

Vores mission

For det var ikke tilfældigt, at ugens ret dengang var inspireret af Bali. Det indonesiske køkken som helhed repræsenterer nemlig alt det, vi gerne vil med Fromberg. 🪂 Det er vores ønske at gøre en forskel og sætte vores aftryk ved at bringe noget nyt til bordet. Vi er blæst bagover af taknemmelighed over al den opbakning, entusiasme og madglæde, som vi er blevet mødt med i året, der er gået. 

Ny destination hver uge

Nogle gange er det velkendte klassikere som udgør ugens ret. Oftest arbejder vi dog for, at tage dig med til en ny og spændende destination. Et køkken som det ellers kan være svært at snuse sig frem til i København. Fromberg er et sted, hvor man bliver mæt af en hovedret og hvor smilet bliver lidt bredere for hver bid, man tager. Råvarerne er ordentlige fordi det er vigtigt for os, at vores måltider giver energi til en aktiv og travl hverdag. 🫶  Målet er kort og godt at gøre op med kvaliteten og udvalget af fastfood. Det kan og skal gøres bedre. Hver dag arbejder vi for at være det sted, som vi selv drømte om fandtes rundt om hjørnet. 

Ugens ret

Ugens ret er ………🥁🥁🥁 Bali – Ayam Betutu: 

Kylling marineret i citrongræs, hvidløg, cutcherry, lime, karry- og bananblade, serveret med ris og kokos-karry-sauce 🏖️ 

Glæd dig til smagen af ingefær, galangal, gurkemeje, kaffirlime, koriander, papaya, tamarind, sambal oelek og en masse andre indonesiske lækkerier. Alle de lækre sager er forenet med sæsonens økologiske og bæredygtige grøntsager fra @svanholmgods.

Læs mere om det fantastiske grønt her Svanholm Gods – et landbrug, et kollektiv og en drøm om en grønnere fremtid.

// The dish of the week is Bali – Ayam Betutu, chicken🪂 Coconut-curry sauce and rice. And many other Indonesian delicacies and loads of organic veggies and a host of other goodie’s 🏄‍♀️

Ring til os: