Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Nytår takeaway København

Lad os stå for NYTÅRSMENUEN

Vi tilbyder igen i år vores ekstraordinære nytårsmenu, hvor vi skruer helt op for de eksklusive råvarer og de overdådige smagsoplevelser. Få en magisk restaurantoplevelse derhjemme med fokus på velsmag, nydelse, økologi og luksus, uden alt besværet. Nyd årets sidste aften efter et minimum af forberedelser, når i sætter jer til bords ved årets sidste middagfest og en fantastisk nytårsmenu med 4 retter. 

Nytåret er noget helt specielt. Årets sidste dag og ofte også årets største fest. Vi tilbyder igen i år vores overdådige catering nytårsmenu med 4 retter ud af huset som takeaway. Vi har trykket speederen i bund på de eksklusive råvarer og de uimodståelige smagsoplevelser. Vi har gjort os umage med traditionsbundet håndværk og nytænkende kreativitet. Der er fart på smagene og fokus på kvalitet. Alt er klart og tilberedt, du skal blot varme og anrette. Vi har gjort os umage med at udvælge de bedste råvarer, med fokus på økologi, og lave maden, så du kan koncentrerer dig om dronningens nytårstale, værtskabet, samværet, bordbomberne, glæden og festen. Vi lover at der ikke kommer til at mangle noget. Godt nytår.

Nytårsmenuen

4 RETTER 465,-

Appetizer

Sprøde krustader m. fyld af hummer og krebs i østersemulsion og andelevermousse m. trøffel

Forret

Rimmet nytårstorsk ragout m. krabbe og kammusling, fennikel, glaskål, dild og sauce m. syrnet creme. Hertil surdejsbrød

Hovedret

Bavette bøf af kulgrillet øko okse m. bordelaise rødvinssauce, pommes risolles kartofler, citrontimian, salvie, rosmarin, palmekål, skallotter, rødder og beder sauteret i brunet smør og champagne

Dessert

Gateau marcel bagt chokolade og mousse m. havtorn -og hindbærsauce og saltkaramel creme

Vegetarmenuen

Nytårsmenuen fås naturligvis også vegetarisk. Appetizer er med svampecreme. Forretten er beder i variation med creme og grønt. Hovedretten er saltbagt knoldselleri med rødvinssauce og grønt som på den ikke vegetariske menu. Menuen fås også pescetarisk, hvor kun andelevermousse og oksebøf er udskiftet med retter som i vegetarmenuen.

Børnemenuen

2 RETTER 175,-

Nytårsmenuen fås også i børnevenlig udgave og består af 2 retter, klassisk lasagne med øko hakket okse og desserten som i den almindelige menu.

Natmad/1.Jan mad

125,-

Klassisk lasagne med øko hakket okse.

Afhent nytårs take away i København

Lad os stå for nytårsmenuen, så kan du nyde tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Bestil og hent vores nytårsmenu til 465,- med fokus på velsmag, nydelse, økologi og luksus.

Alt du skal gøre er at varme og anrette.

Der medfølger en udførlig vejledning til opvarmning, samt anretningsforslag.

Vi laver kun et begrænset antal kuverter, så skynd dig at bestille allerede i dag

Bestil nytårs take away i København

Er du klar til at skabe en uforglemmelig nytårsoplevelse med Fromberg’s take away? Kontakt os i dag på +45 9390 2022 eller send en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK for at diskutere dine behov og ønsker. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre en perfekt nytårsaften. Gør din nytårsaften til en succes med take away fra Fromberg. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mindeværdig madoplevelse, der vil imponere dine gæster og efterlade dem med et smil på læben.

Ring til os: