Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Menu til sommerfest København

Enestående Mad til Sommerfesten med Fromberg

Skab uforglemmelige øjeblikke til din sommerfest med Frombergs ekstraordinære madoplevelser. Vores fokus på eksklusive økologiske råvarer, overdådige smagsoplevelser og en magisk madoplevelse uden besvær sikrer, at du kan nyde hvert minut uden bekymringer ved forberedelserne. Vi lægger vægt på vigtigheden af at skabe mindeværdige øjeblikke, og med vores passion for gastronomi er vi dedikerede til at gøre din sommerfest, Sankt Hans fest, havefest, eller en hvilken som helst festlig anledning for den sags skyld til noget helt særligt. Skræddersyet

Sommermenu – Alt fra Grill til Gourmet

Fromberg leverer alt fra grill til gourmet. Vores fokus på højeste kvalitet og eksklusive råvarer betyder, at din sommerfest bliver en kulinarisk rejse. Vi skræddersyr menuen efter dine behov og elsker at skabe en madoplevelse ud over det normale. Lad os tage ansvaret, så du kan fokusere på at nyde sommerfesten fyldt med uforglemmelige madoplevelser.

Menu til Sommerfest
Catering
5 serveringer

Pris pr. person 365,-

Forreter

Økologisk tatar af gule og røde saltbagte beder, fennikel med miso vinaigrette, urter og græskarkerner. Vegansk ret.

Eller

Ceviche med hvidfisk og Leche de tigre lime og chilimarinade med den frugtige gule Ají Amarillio chili. Sprød majs og økologisk grønt fra Svanholm Gods. Tillæg + 25,- pr person.

Hjemmebagt øko surdejsbrød

Hovedretter

Bagt økologisk blomkål, sprødstegte grønne kålblade og rødvinssauce lavet med grøntsags og svampe fond. Knasende solsikkekerner, og godt med krydderier og urter. Vegetarisk.

Den perfekte kylling. Udbenet, stegt og langtidstilberedt, marineret med rødvin, salvie, timian, rosmarin, hvidløg og citron. Serveres med Bordelaise rødvinsssauce.

Eller

Rosastegt økologisk Bavette okse steak fra Spis Min Gris. Marineret med timian, hvidløg og rosmarin. Grillet på co2 neutrale kokoskul. Serveres med Bordelaise rødvinssauce. Tillæg + 35,- pr. person.

Tilbehør

Økologisk grønt og fyldig og frisk salat – alt efter sæsonen med dampet gulerod, forskellige bitre salater, spidskål, spinat og crudite’er af grøntsager. Med mango vinaigrette.

Små Risolles nye kartofler i selskab med smør, havsalt, citron timian og hvidløg.

Dessert

Hvid cholademousse med sæsonens bær, vanilje og mørk chokolade crumble.

Vegetarmenu

Menuen fås naturligvis også vegetarisk. Vælg Tatar af beder og Bagt blomkål.

Øvrigt

Der kan vælges 1 forret og 1 hovedret til hele selskabet, foruden vegetarer.

Bestilles til min. 10 personer.

Levering kan aftales mod tillæg alt efter mængde og distance.

Maden leveres i varmekasser, hvor den kan holde sig varm og lækker i timevis. Maden er lige klar til servering, du skal ikke foretage dig noget.

Afhent Din Sommerfestmenu i København

Afhentning af din sommerfestmenu i København giver dig fordelen af at sikre, at alt er præcis som det skal være. Vi garanterer, at din menu er klar til at imponere, når du afhenter den, og at din sommerfest bliver et gastronomisk højdepunkt.

Hvorfor Skal Fromberg Stå for Din Sommerfest?

Vores kunder taler for sig selv med høj kundetilfredshed og 4,8 stjerner ud af 5. Hos Fromberg stræber vi efter at levere enestående madoplevelser, og vores dedikerede team står klar til at gøre din sommerfest til en mindeværdig og smagfuld begivenhed.
Kontakt os i dag på +45 93 90 20 22 eller send en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK for at drøfte dine ønsker og behov. Vi glæder os til at samarbejde med dig og sammen skabe en mindeværdig oplevelse, der vil imponere dine gæster.

Ring til os: