Skab Unikke Madoplevelser med Fromberg

Receptionsmenu

Lad Fromberg stå for maden

Receptionsmenuen egner sig godt til enhver reception eller sammenkomst, lanceringen, opvisningen, showet, jubilæet, konferencen, den runde fødselsdag eller en anden festlig anledning, hvor maden skal kunne spises stående i en haps og stille den lille sult. Vi har skabt en stribe veltilberedte kanapéer og småretter med grønt, fisk og kød, som tilsammen giver en let anretning, der nydes perfekt med et glas bobler på siden. Menuen egner sig glimrende som erstatning for tapas og kan sagtens også udgøre tapas.

Menuen består af

Økologisk okse fra Spis Min Gris med økologisk grønt, dijonaise, urter og sylt fra Svanholm Gods serveret på sprøde wraps af hjertesalat.

Creme af årstidens svampe stegt med skalotter, timian og rosmarin. Med økologisk grønt, urter og sylt fra Svanholm Gods. Serveret på sprød croutón af hjemmebagt økologisk surdejsbrød.

Skaldyr og hvid fisk salat med økologisk grønt, urter og sylt fra Svanholm Gods. Serveret på sprød croutón af hjemmebagt økologisk surdejsbrød.

Cremet kyllingerillette med sprøde solsikkekerner, økologisk salat, grønt, urter og sylt fra Svanholm Gods. Serveret på sprød bagt rosmarin kartoffel.

Økologisk græskar puré med sprøde nødder og græskarkerner. Med økologisk grønt, urter og sylt fra Svanholm Gods. Serveret på sprød hjemmebagt økologisk rugbrødschip.

185 kr. Pr person ved afhentning. Minimum 15 kuverter.

Bestil receptionsmenuen i København

Er du klar til at skabe en uforglemmelig reception med catering i København fra Fromberg? Kontakt os i dag på +45 9390 2022 eller send en e-mail til INFO@FROMBERGFOOD.DK for at opstarte en dialog omkring dine behov og ønsker. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre en perfekt reception i København. Om det er hors d’oeuvres/hors d’œuvre, Kanapeer/canapeer, appetizer,  pindemader, tapas, meze eller andre små bidder med stor smag, så klarer vi den og gør med sikkerhed din begivenhed til en succes med vores ekspertise og dedikation. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mindeværdig oplevelse, der vil imponere dine gæster og efterlade dem med et smil på læben.

Ring til os: