Aftensmad

Ny destination hver uge

Nyheder

Nytårsmenu og julefrokost catering 

Lad os stå for nytårsmenu og julefrokost takeaway, Fokus er på økologi og det gode håndværk, skræddersyet til at forene luksus med det nemme, det …

Læs mere →
Okse på dagsordenen
Collab Okse på dagsordenen har budt på debat, mad og fokus på oksen på vej ind i fremtiden sammen med den grønne omstilling. Det har ...
Læs mere →
1 år 🎉 endelig tilbage til Bali
Missionen med Fromberg er at forandre fastfood og take away. En drøm blev til virkelighed, da vi sendte ugens ret som take away over disken ...
Læs mere →
Okse på dagsordenen

Okse på dagsordenen

Collab Okse på dagsordenen har budt på debat, mad og fokus på oksen på vej ind i fremtiden sammen med den grønne omstilling. Det har ...
Læs mere →
67DC68DD-12EE-4083-9C53-4F1D67375DF0

1 år 🎉 endelig tilbage til Bali

Missionen med Fromberg er at forandre fastfood og take away. En drøm blev til virkelighed, da vi sendte ugens ret som take away over disken ...
Læs mere →
Ugens ret Klassiker økologisk Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Ugens ret er en klassiker ikke bare generelt, men i høj grad også her i biksen. Den storsælger altid med særdeles god feedback. Nu er ...
Læs mere →

Påskefrokosten står for døren

Destinationen for ugens ret er det sydlige Frankrig, nærmere bestemt Provence og Kylling take away lige klar til påskefrokosten. Drømmer du om, efter en lang ...
Læs mere →
hold dig opdateret

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ring til os: