4 retters nytårsmenu 465,-
Lad os stå for nytårsmenuen, så kan du nyde tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Bestil og hent vores nytårsmenu, der består af fire retter med fokus på økologi, skræddersyet til at forene det nemme, det hyggelige, det velsmagende og dét der ekstra. Der kommer absolut ikke til at mangle noget.
Alt du skal gøre er at varme og anrette 💃
Appetizer
Sprøde krustader med fyld af:
Skaldyrs Extravanganza med bla. Jomfruhummer, salturt og spæde kål i østersemulsion med Champagne.
Andelevermousse med sherry-syltet svampe og trøffel.
Forret
Rimmet nytårstorsk ragout med krabbe og rejer, fennikel, mizuna, glaskål, dild og sauce med olivenolie, citrus og tomat.
Hertil surdejsbrød.
Hovedret
Bavette bøf af kulgrillet øko okse med kraftig bordelaise rødvinssauce, pommes fondant kartofler, citrontimian, rosmarin, sprøde grønkålschips, sortkål, skallotter, rødder og beder sauteret i brunet smør, citron og havsalt.
Dessert
Hvidchokolade mousse med havtorn, æble og saltkaramelkompot, sprøde hibiscus og vanilje marengsflager og mørk chokolade crumble.
Vegetar eller pescetar?
Vi kan naturligvis lave en nytårsmenu kun med grønne elementer, så alle gæster kan være med. Forretten består af rødbedetatar og hovedretten af saltbagt knoldselleri med sauce på grøntsagsfond.
Bestilling og afhentning
Bestil årets nytårsmenu senest den 29.12.
Nytårsmenuen skal afhentes den 31.12 mellem kl. 13 og 16 (aftales nærmere ved bestilling).
Vi laver kun et begrænset antal kuverter, så skynd dig at bestille allerede i dag 🪂
☎️ 93902022
Råvarerne
Økologi, de bedste råvarer og den gode smag er i fokus når Fromberg står for maden.
🥬 @svanholmgods leverer alle grøntsager og urter, biodynamisk og økologisk. Se mere her https://svanholm.dk
🥩 @spismingris står for levering af det økologiske danske oksekød, som er fra dyr der har gået ude 365 dage om året og haft et godt liv, gårdslagtet og opskåret c02 neutralt. Se med her https://spismingris.dk
Du kan altid finde ugens ret her Menu